CONCURS. Parov Stelar - The Burning Spider Tour la Arenele Romane

/ by Grolsch RO


Vara a luat startul, așa că o însoțim și noi în pas de dans la petrecerea Parov Stelar de la Arenele Romane, unde o să asortăm cele mai bune mișcări de dans cu cei mai faini shoes.

Parov Stelar revine pe 16 iunie la București, însoțit de întreaga sa trupă, pentru a promova noul său album, intitulat "The Burning Spider". Din piesele de pe proaspătul material discografic nu lipsesc hiturile Grandpa's Groove, Mama Talkin' și Cuba Libre, întreg albumul fiind presărat cu o mulțime de influențe muzicale din sfera Muddy Waters, Lightning Hopkins și mulți alții.

Melanjul de ritmuri swing, electro hip-hop sau chiar downtempo ale lui Parov Stelar sunt completate în deschidere de către Wax Tailor și trupa Golan, care pregătesc un show live dedicat albumului de debut "Intro", cu un opening act asigurat de Oktopus.

CONCURS 

Trimite-ne o poză cu shoesii tăi, știi tu – perechea aceea în care dansezi cel mai cu spor pe muzica lui Parov Stelar. 

Urcă poza pe Experimentalist.RO, pune în titlu piesa preferată de la Parov Stelar si poti sa ajungi la concertul de la Arenele Romane împreună cu un prieten/partener de dans, pentru că îți dăm o invitație dublă. 

Înscrie-te aici până pe 12 iunie și foloseste butonul “Add Work” ca sa înscrii fotografia în provocare. 

Pune în text hashtag-ul #ParovStelar când urci în Experimentalist.RO înscrierea ta. Atenție, poți să participi cu o singură fotografie, deci fii propriul critic și alege-o pe cea mai bună. 

Câștigătorii vor fi desemnați de către echipa Experimentalist.RO și anunțați pe 13 iunie prin e-mail sau pe facebook, precum și pe Experimentalist.ro și în cadrul acestei postări.  

Citește aici înainte regulamentul concursului. 


Concursul s-a incheiat, va multumim tuturor pentru participare. 

Lista castigatorilor o gasiti mai jos, iar pe mail veti primi detalii pentru cum puteti intra in posesia biletelor.  

GEORGIANA PURCARU

ADELINA DABU

IUSTIN PIRSAN

TUDOSE ANDREEA IOANA

ALINA ENE

GABRIELA MATEI

RĂZVAN DÙMAS

RUXANDRA SPĂTARU

DENISA GEANINA CRUCERU

EMA STOICA

DIANA ENESCU

MARIA ALEXANDRA - te rugam sa ne trimiti un mesaj privat pe pagina de Facebook ExperimentalistRO cu datele tale, astfel incat sa te putem anunta cum poti intra in posesia premiului

ANDREEA GHEORGHE

DANIELA ROSU

ALINA MARIA MARIAN


Have fun la concert :) 


Back Published 31 May 2017
0 comments
Choose a cover
Choose