Grolsch Take1 - Povestea pieselor pe care le iubești. The Mono Jacks - Un sfert de secundă

/ by Grolsch RO

Grolsch Take1 descoperă pentru voi partea ascunsă a procesului de creație care a adus la lumină și la urechile voastre, piesele pe care le ascultați pe repeat. Unele povești sunt surprinzătoare, altele vă vor face să rezonați în moduri noi cu artiștii voștri preferați. Ne-am întâlnit cu The Mono Jacks pentru episodul 2 al acestei serii, iar Doru ne-a povestit nouă și lui Bogdan Șerban despre cum a apărut piesa "Un sfert de secundă".

Sunt dăți când o piesă poate să iasă foarte ușor. Sunt piese care vin foarte foarte greu, dar care te conving că merită să duci efortul până la capăt. În cazul piesei “Un sfert de secundă”, prima a fost ideea muzicală. Apoi au urmat versurile. De fapt, pentru Doru, sămânța muzicală a încolțit pe terenul fertil al unui experiment provocat de Grolsch, la care au participat mai mulți artiști. Doru a fost inspirat de participarea sa la Grolsch Experience Hotel unde a fost provocat să trăiască și să creeze timp de câteva zile înafara timpului.

Au trecut câțiva ani până când ideea muzicală a prins contur și în versuri, pentru că uneori poveștile muzicale se scriu mai greu. Ne povestește Doru cum a fost în interviul luat de Bogdan Șerban.

Vă invităm să urmăriți un live session filmat în studioul Unda Recording, o ambianță caldă atât de potrivită pentru piesa celor de la The Mono Jacks. 
Back Published 25 Apr 2017
0 comments
Choose a cover
Choose