Profeția urbană. Orașul expus în BD-ul lui Robert Obert

/ by Grolsch RO

Pe Robert Obert s-ar putea să îl știți de pe tricouri, de pe pereți, de pe afișe și putem continua lista pentru că artistul a experimentat cu diverse media. În 2014, Robert Obert și-a depus mărturia urbană pe banda desenată. Așa s-a scris Profeția Urbană. Partea I.

Robert expune bandă desenată supra-dimensionată și personaje pop-up construind un extra layer de culoare și poveste la Galeria Kube Musette. Expoziția are inclusiv un layer audio cu replici din povestea vizuală. Momentul "Visare" are rolul de a lansa un semnal că ne apropiem de o evoluție a Profeției Urbane într-o a doua parte. Dincolo de valoarea poveștii, Robert Obert are meritul de a revela noi moduri de a privi banda desenată și credem că o face într-un mod seducător și pentru cei care nu sunt pasionați de BD. 

Aseară ne-am plimbat printre personajele “Profeției Urbane”. Poate le-am întâlnit și noi pe stradă, așa cum ne-a povestit Robert că își găsește inspirația plimbându-se prin oraș. Cu siguranță am fost mai aproape de povestea lui desenată care ne aduce mai aproape de o introspecție personală și de a înțelege cum rezonează fiecare cu ceea ce oferă orașul.

Mergeți să vizitați "Intro Visare" la Profeția Urbană, la Kube Musette, până pe 23 ianuarie. După ora 18.00, cu intrare liberă. 

Conexiuni cu Robert Obert: 

https://www.facebook.com/robertOBERTartwork

http://robertobert.com

https://www.instagram.com/robert_obert
Back Published 18 Jan 2017
0 comments
Choose a cover
Choose