Grolsch Opening Act #9: Lost Society și Radu Almășan

/ by Grolsch RO

Am ajuns deja la episodul 9 Grolsch Opening Act cu o întâlnire care ne-a scuturat difuzoarele și bine a făcut. Lost Society cântă alături de Radu Almășan, realizatorul unui contrapunct muzical de esență tare prin cele două proiecte muzicale foarte diferite - Bosquito și Madame Hooligan.

Sunt trupe care ascultă alte trupe așa cum le asculți și tu, și prietenii tăi și noi toți. Cu drag, cu invidie creativă, cu plăcere, cu dorința de a-i cunoaște și de a le egala sau chiar depăși succesul. Așa s-a născut Grolsch Opening Act. Din curiozitatea de a afla cine i-a inspirat pe artiștii care se află la început de drum pe scena muzicală românească. 

Lost Society sunt Matei Tibacu-Blendea, Paul "Slayer" Grigoriu și Stefan Hancu, un proiect care se aduce la în același sound punkul experimental și rockul alternativ. Povești de început, de inspirație și de înregimentare muzicală vin între cele două piese din sesiunea live. În a doua parte vă delectați cu o interpretare originală a cunoscutei piese “Freak the world” a trupei Madame Hooligan, cu participarea lui Radu Almășan, care se face vinovat de proiectul mai sus amintit. Rock on!

Grolsch Opening Act face posibilă o întâlnire a proiectelor muzicale emergente pe scena românească alternativă cu cei care i-au inspirat. Cum? Provocând noii artiști să cânte un cover tribut din repertoriul trupei consacrate avându-l ca invitat pe unul dintre membrii acesteia. Și pentru că multe trupe ne-au răspuns la provocare am adunat 10 episoade în care te invităm să descoperi câte două piese înregistrate live, cântate de trupa de newcommers și un scurt interviu moderat de Hefe, unul dintre inițiatorii Grolsch Opening Act, alături de Mr. Jurjak.
Back Published 26 Jul 2016
0 comments
Choose a cover
Choose