Grolsch Opening Act #6: We Singing Colors și Pixels

/ by Grolsch RO

Episodul 6 Grolsch Opening Act răsună a indie pop și îi aduce în studio pe We Singing Colors și Andreas de la Pixels.

Sunt trupe care ascultă alte trupe așa cum le asculți și tu, și prietenii tăi și noi toți. Cu drag, cu invidie creativă, cu plăcere, cu dorința de a-i cunoaște și de a le egala sau chiar depăși succesul. Așa s-a născut Grolsch Opening Act. Din curiozitatea de a afla cine i-a inspirat pe artiștii care se află la început de drum pe scena muzicală românească. 

Vă invităm la o porție de indie pop cu We Singing Colors, inițial un duo care a început ca o închipuire a unui proiect solo a lui Andrei Hațegan, dar a intrat în coliziune cu un cover Florence And The Machine cântat de Roxana și a continuat ca o joacă în care au mai intrat doi muzicieni ulterior, Vlad la tobe și Narcis la chitară bas. Deși la început proiectul a fost descris ca muzică de dormitor, acum suntem destul de siguri că locul său este pe scenă unde i-am și văzut de curând la Airfield Festival.

Grolsch Opening Act face posibilă o întâlnire a proiectelor muzicale emergente pe scena românească alternativă cu cei care i-au inspirat. Cum? Provocând noii artiști să cânte un cover tribut din repertoriul trupei consacrate avându-l ca invitat pe unul dintre membrii acesteia. Și pentru că multe trupe ne-au răspuns la provocare am adunat 10 episoade în care te invităm să descoperi câte două piese înregistrate live, cântate de trupa de newcommers și un scurt interviu moderat de Hefe, unul dintre inițiatorii Grolsch Opening Act, alături de Mr. Jurjak.
Back Published 05 Jul 2016
0 comments
Choose a cover
Choose