Gojira recomandă 5 artiști de văzut la Airfield

/ by Grolsch RO

După cum v-am obișnuit apelăm la experți - mai bine înainte decât după Airfield, ca să nu ne pară rău că am ratat niște giguri faine.
Gojira și Planet H sunt binecunoscuții producători de hituri electronice intergalactice, deci în măsură să ne explice ce stă pe lista de "must see" la aceasta ediție de Airfield.

Îi dăm cuvântul lui Gojira. 
Rodhad este unul dintre cei mai interesanti dj-i de techno, fiind si unul dintre cei mai prezenti artisti in playlistul meu de drum lung. Exact asa sunt si seturile lui, un drum lung pe care-o iei si care se termina numai cand vrea el.
Jamie Woon face parte din acel val de muzicieni care au luat-o pe calea deschisa de Apparat si inchisa de James Blake. Woon este foarte convingator live, mai ales cand canta fraze muzicale extrem de complexe cu o naturalete aproape enervanta. Must see!
Daughter nu e degeaba headliner la toate festivalurile europene de muzica electronica mai leftfield. Am avut placerea sa vad Daughter de mai mai multe ori, dar de fiecare data a reusit sa ma surprinda. Cuvantul cel mai potrivit care descrie ce se intampla acolo este fresh.
Joris Voorn este un clasic. Primele mele amintiri legate de muzica electronica il includ pe el, aici vorbim de ’96-’97. Faptul ca a ramas relevant dupa atata vreme, zice multe! Sunt foarte curios sa-l vad!
Robag Wruhme intra la mine in categoria de muzica obscura care nu merge chiar mereu, trebuie un state of mind. Techno-ul ala claustrofobic si la limita experimentului e muzica de spatiu inchis, de maxim 200 de oameni care stiu exact unde vin si de ce. Daaar, am apucat sa-l vad live si efectul de wow pe care l-a avut, s-a pastrat si-n fata a catorva mii de oameni. Asa ca....Ma rog, ati prins ideea!
Lui Planet H ii place SLAYER!

*Credem că organizatorii au notat pentru la anul. ;) 

Pe Gojira și Planet H îi întâniți sâmbăta seara pe scena Airfield. Dacă vă pierdeți busola pentru party ghidați-vă după gigul lor în lineup și o să ajungeți la fix unde trebuie. 
Back Published 30 Jun 2016
0 comments
Choose a cover
Choose