Playlist de festival: 5 piese de ascultat la Airfield alese de Victor (Otherside)

Creativitate / by Grolsch RO

Anul ăsta Festivalul Airfield are loc între 30 iunie și 3 iulie, pe Aerodromul Măgura (Sibiu), iar line-up-ul (Wiley, Jamie Woon, Prhyme, Daughter și mulți alții ) ne arată că e un festival pe care nu ar trebui să îl ratezi. Ca să întrăm în atmosfera de festival, l-am rugat pe Victor (Otherside) să ne spună care sunt 5 artiști pe care de-abia așteaptă să îi vadă la Airfield anul ăsta și să aleagă de la fiecare o piesă pe care speră că artiștii o vor avea în setlist.

1) Jamie Woon: ascult Jamie Woon încă de la primele piese pe care le-a scos și a fost o sursă de inspirație pentru mine. Albumul nou îmi place foarte mult și de-abia aștept să-l văd live din nou.

2.Golan: am avut câteva concerte împreună și ne știm de multă vreme. Au un sound foarte fresh și sună și foarte bine live.

3.Grasu XXL: Pe lângă faptul că este un artist de succes, este și un muzician foarte bun. Din când în când mai facem câte un jam session împreună și discutăm despre muzici. Îl apreziez mult! 

4.Yelllow: am produs și eu pentru ei niște piese destul de recent și sunt curios cum vor suna live.

5.Byron: nu i-am auzit până acum live în formulă completă, dar le-am ascultat piesele și sunt într-un film foarte interesant. Cu Dan m-am întâlnit recent la un concert acustic care a fost sold out.

Otherside vor urca pe scena Airfield în ultima zi de festival, pe 3 iulie.

Eclectică, inteligentă și cu un vibe electro/soul futurist, muzica Otherside este o apariție proaspătă și promițătoare în peisajul muzical de la noi. Proiectul a luat naștere anul trecut și are deja o bogată experiență live, urmând să fie prezent și pe scenele unor importante festivaluri din această vară. Cu un single lansat în SUA și un prim album ce sfidează orice așteptări despre cum ar trebui să sune muzica electro, Otherside reușesc să îmbine momente chill, introspective, cu o explorare îndrăzneață a texturilor sonore și o energie demnă de orice dance floor care se respectă. Primul album, „Neverending”, poate fi descărcat gratuit de pe pagina de Bandcamp a formației: 

http://othersidemusic.bandcamp.com/

www.othersidemusicofficial.com

http://fb.com/othersidemusicofficial

Poți câștiga două bilete la Airfield intrând în tragerea la sorți de aici.

Mai multe despre line-up și festival poți afla aici.
Back Published 15 Jun 2016 Creativitate
0 comments
Choose a cover
Choose