Unde mergem de Noaptea Studiourilor de Arhitectură

/ by Grolsch RO

Pe 2 iunie, de la ora 20, ne ȋntâlnim pentru a treia ediție la Noaptea Studiourilor de Arhitectură, ȋn cadrul Romanian Design Week. Dacă nu ați mai cochetat cu acest tip de experiență aveți acum ocazia să vizitați birouri de arhitectură din tot orașul și să descoperiți petreceri asortate pe gusturile și viziunea arhitecților. 16 petreceri din care noi am făcut o seIecție ca vă faceți rapid o idee pe unde puteți înopta.

Square One - RooftopStr. Tudor Vianu, nr. 29, et. 4, ap. 4 

Pe scurt și cuprinzător, petrecere pe terasă. Cu toate ingredientele necesare. 

Zest Collective cu LTFB Studio si cu Rizi Design fac să curgă FLOW_ulPopa Petre nr.23 

FLOW este starea de energie focalizată, de transă activă pe care o dă implicarea totală într-un proces care oferă plăcere și împlinire. Este starea care definește comunitatea de la Popa Petre 23 unde activează cu pasiune 3 studiouri de arhitectură și design: RIZI, ZEST Collective și LTFB Studio.

Se aude că vor fi proiecții de la UrbanEye Film Festival, instalații și o călătorie sonoră semnată de gusturile personale ale gazdelor. 

Stardusting cu Stardust Architects @ Nod MakerspaceSplaiul Unirii 160  

Meniul serii include un cer comestibil imaginat de Ileana Sebe de la Zwei și un fundal sonor propus de Pantazică. La felul principal vor fi servite fragmente din procesele care au premers fiecărui proiect semnat de gazdele serii. 

SYAA Architecture, Palatul Universul, Ion Brezoianu 23-25, corp B, etaj 3

SYAA Architecture Office PZP Arhitectura, ARXTUDIO & CENTERPOINT au pregătit o expoziție grafică bazată pe experiența CAD. 

Ne vedem printre nori și încercăm să răspundem la întrebarea ce este CUMULUS. 

Laboratorul de Arhitectură - Wooden Nights Str. Mircea Vulcănescu, nr. 27 

LABORATORUL DE ARHITECTURĂ stinge lumina și lasă ușile neîncuiate într-o noapte mistică a studiourilor de arhitectură din cadrul Romanian Design Week pe 2 iunie începând cu orele 20.00 în care tu îți lași simțurile la liber și înveți să vezi prin atingere ocrotit de Wooden Nights.

Meet The ArchitectRepublic of ArchitectsTheodor Burada nr. 7 

Pe 2 iunie, Republic of Architects deschide biroul și frumoasa curte din Theodor Burada nr. 7 pentru primul eveniment dintr-o serie de întâlniri viitoare, în care ne dorim să discutăm împreună despre potențialul pe care zonele tradiționale ale orașului îl au pentru identitatea si calitatea vieții din București. Sesiunile "Meet the Architect" promit crearea unei legături complexe dintre comunitatea creativă, cea tehnică și cea a vecinătății imediate.

Harta completă Noaptea Studiourilor de Arhitectură #rdw16, o găsiți aici

Pentru lista completă a evenimentelor accesați coordonatele generale Romanian Design Week: https://www.facebook.com/events/1228090690535860/ 
Back Published 01 Jun 2016
0 comments
Choose a cover
Choose