Call for Artists - 360°. Creativitate din toate unghiurile

/ by Grolsch RO

Vă mulțumim tuturor pentru ideile trimise, multe dintre ele foarte creative și gândite anume pentru formatul 360°.

Am analizat toate ideile atât din punct de vedere al creativității, cât și din punct de vedere tehnic, pentru a ne asigura că ideile propuse nu sunt înaintea timpului lor și că pot fi implementate cu tehnologia  360° disponibilă momentan. 


Proiectul câștigător în urma jurizării este TEMPLE INVISIBLE & AURAL EYE - ONENESS. Felicitări și de-abia așteptăm să lucrăm împreună la această producție!

Vrei să fii un experimentalist 360°?

Stai liniștit, asta nu e despre câte lucruri poți face în același timp, despre cum trebuie să stăpânești toate tehnicile de desen din lume sau să cânți orice ar putea sta pe un portativ.

E despre cum poți să ai o idee artistică care se pretează unui video 360°.

Pentru că am început deja să experimentăm cu asta — și ne-a ieșit — vrem să punem la bătaie camerele video și o echipă de producție ca să-ți facem și ție un video 360°. Nu contează ce fel de artă faci, trebuie doar să ți-o imaginezi într-un cadru de jur împrjeur, fie că e teatru experimental făcut la o masă rotundă, o pânză care se termină cu începutul ei sau un concert cu o aranjare spectaculoasă în scenă. 

Te înscrii completând formularul de mai jos până la data de 4.05.2016. Un juriu experimentalist va alege câștigătorul pe 5.05.2016. 

 *** Câteva limitări tehnice de care să ții cont: camera va fi fixă, în mijlocul scenei care trebuie filmată. De preferat e ca filmarea să se desfășoare la interior pentru o calitate cât mai bună. Hai cu ideea aia mișto și dacă ne place ne apucăm asap de treabă. Spor! 


Ne-ați băgat serios la idei așa că ne luăm câteva zile pentru deliberare și vom anunța proiectul câștigător miercuri, pe 11 mai.
Back Published 11 Apr 2016
0 comments
Choose a cover
Choose