360°. See more, experience more.

/ by Grolsch RO

Creativitatea poate să transforme orice. Poate transforma chiar și cartonul unui multipack Grolsch într-o pereche de ochelari care să te ajute să te bucuri de realitatea virtuală din toate unghiurile.Dacă ai deja multipackul, dar nu știi cum să-l asamblezi,găsești aici un PDF cu instrucțiuni.​ Dacă vrei să vezi mai precis cum se face, ai aici un video cu instrucțiuni:

Ca să te bucuri de ochelari la maximum, asigură-te că telefonul tău e un Android care rulează cel puțin Jelly Bean (dacă ai un telefon cu IOS, trebuie să descarci din App Store aplicația in360tube și să accesezi contentul prin aplicație, dând search după numele videoului). 

Ca să vezi videourile 360 dă click pe titlurile lor, mai jos, și selectează 'Open with YouTube app'. Atenție, trebuie să fii înregistrat în aplicație, ca să știm că ești +18.

Selectează calitatatea videoului - recomandăm o calitate minimă de 1080p. Apasă butonul de viewer din dreapta videoului - cel cu formă de ochelari, introdu telefonul în viewer și vezi creativitatea din toate unghiurile. Nu o să te plictisești prea curând, crede-ne pe cuvânt.
Back Published 25 Feb 2016
0 comments

Conținut asemănător

Choose a cover
Choose