5 concerte pe care trebuie să le asculți neapărat

/ by Grolsch RO

Sunt zile și zile. Zile în care urechile tale nu mai au chef de radio online, de recomandările clasice de pe YouTube - doar tu le-ai făcut, deci ce te mai poate surprinde? – sau de sugestiile în funcție de starea de spirit. Și pentru zilele astea am construit noi un canal de YouTube care să te liniștească atunci când nu-ți găsești locul muzical. Am scotocit după 5 concerte pe care trebuie să le asculți neapărat, când toate celelalte muzici te nemulțumesc: 

 

1. CTC și Muse Quartet te iau și te trec prin tot felul de stări, de la revoltă la tristețe, insomnii și energie de la primele acorduri. Bagă-ți căștile, simte muzica, nu te mai gândi la nimic. Funcționează, crede-ne.

2. Zăpada e albă, primăvara rece, Travka se asigură că ai căștile în urechi de la prima până la ultima piesă, le transformă în magneți de tot felul de gânduri și te poartă prin tot felul de lumi mai mult sau mai puțin imaginare:

3. Pentru zilele în care nu ai chef de dulcegării, îți recomandăm playlistul Luna Amară. Roșu aprins în Grădina Verona, cu poftă de vară. Poate vă-ntâlniți cu Mara:  

4. Pentru infuzie cu energie am vorbit cu Dub FX, care a fost de acord să-i folosim piesele pe post de OST al dimineților în care te trezești pe ‘meh’ în loc de on. Smoothie muzical de energizare:

5. Încheiem lista în forță cu o porție zdravănă de Subcarpați, cu tot cu public, mâini ridicate, refrene fredonate, doine urbane, văi și dealuri. Din Timișoara, cu experimentalism:
Back Published 19 Jan 2016
0 comments
Choose a cover
Choose