Un dop de reciclare creativă in Timișoara

/ by Paula Duță

De cei de la EcoStuff România eu am auzit în cursul anului trecut când au început proiectul cu.podu (http://ecostuff.ro/cu-podu/). Acesta consta în realizarea celei mai mari construcții din pet-uri din lume. Podul a fost inaugurat pe 23 iulie și a rămas pe Bega până pe 8 august. De data aceasta, Ecostuff a lansat Urban Intervention (http://ecostuff.ro/urban-intervention-timișoara-2015), iar unul dintre proiecte a fost "Colorăm Pietonala".


Conform site-ului lor:

"Schimbam pietonala este primul pas al proiectului Urban Intervention TM care presupune redarea temporară către comunitate a unor spații din Timișoara sub formă de artă mai mult sau mai puțin convențională. Obiectivul expoziției este informarea și responsabilizarea populației cu privire la impactul negativ al plasticului asupra mediului înconjurător, urban sau natural. Instalarea propriuzisa se va realiza pe parcursul unui weekend, în cadrul unui eveniment special de implicare socială, de Ziua Europei 9 Mai."


Astfel a fost organizat un concurs cu tema ”Timișoara, mediu, artă, participare”, iar lucrările selectate au fost realizate sub forma unor mozaicuri din dopuri.

Mai multe poze puteti vedea si pe pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/ecostuff.romania
Back Published 11 May 2015
0 comments
Choose a cover
Choose