Meanwhile in Zărnești // Bicicleta

Creativitate / by Grolsch RO

Pe Sergiu Mihăescu nu-l sperie nici lanțurile, nici bicicletele aflate la a doua sau a treia tinerețe. Așa se face că acum ceva vreme a ajuns la fabrica de biciclete Pegas din Zărnești – unde încă se mai fabrică armament, mai precis focoase și rachete. Acolo a pus de un bictorial* – adică un pictorial cu biciclete sau ce a mai rămas din ele.

Bictorialul a ajuns de Noaptea Albă a Fotografiei în Bicicleta, local care a și susținut proiectul lui Sergiu, și încă stă bine mersi pe pereții de-acolo.

Nostalgie sau nu, imaginile lui Sergiu vorbesc limba trecutului. Un lucru e clar: majoritatea pieselor pe care le vedeți prin Bicicleta provin din Zărnești, acum o fabrică în paragină în care nu ai voie să vii cu Pegasul de-acasă. Dar e în regulă, îl poți photoshopa.

Fotografiile au fost adunate și într-o broșură de vernisaj. Cu puțin noroc o să dați de ea prin casele prietenilor bicicliști.

Surse: http://www.vice.com/ro/read/fabrica-de-biciclete-pegas-de-la-zarnesti & http://moodboards.ro/meanwhile-in-zarnesti/
Back Published 04 Dec 2013 Creativitate
0 comments
Choose a cover
Choose