[Awakening] Ana-Maria are tort ce ne trebuie

Creativitate / by Grolsch RO

Până nu demult am crezut că nu poți fi autodidact în orice domeniu – astrofizica, de exemplu. Credem că este posibil să ne fi înșelat: unde e multă perseverență, se clintesc munții. Știți torturile alea complicate, cu fondant și forme care mai de care mai speciale? Poate un tort în formă de mașină, de aparat foto sau de găină? Genul de torturi la care visăm dintotdeauna, dar de care nu ne-am bucurat decât la televizor? Și Ana-Maria Oprea le știe. Prima oară le-a văzut la televizor și apoi a furat meseria și a început să le construiască. Un tort ca cele făcute de ea necesită timp, răbdare și migală.

Ana-Maria tortărește noaptea, pentru că în timpul zilei are un job într-o bancă și o familie de care trebuie să aibă grijă. Nu simte însă nici oboseală și nici nu-i pasă că pierde câteva ore de somn. La final, torturile etajate, cel mai greu de făcut, merită tot efortul.

Pentru că Ana-Maria este de profesie economist, am zis să-i punem câteva întrebări, ca să aflăm cum a început totul și cum te oprești la o pasiune cu indic glicemic ridicat:

1. Întotdeauna ne-am întrebat cum își descoperă oamenii pasiunile. Tu cum te-ai împiedicat de a ta? De când mă știu am iubit dulciurile și mi-a plăcut să fac torturi și prăjituri în casă, dar doar de câțiva ani am conștientizat că asta este pasiunea mea. Mai greu a fost pentru familie să se obișnuiască cu ideea ca torturile fac parte din viața mea și că ele contribuie la echilibrul meu emoțional. 2. Viața fără pasiuni. Îți mai poți imagina așa ceva? Nu… Aș putea să renunț la multe lucruri din viața mea, dar nu la torturi, nu la pasiunea mea. 3. Dacă pasiunea ta ar vorbi, ce-ar spune despre tine? Ar spune că simte că o prețuiesc si că mă ocup de ea cu devotament și pasiune, iar ea mă răsplătește în schimb cu satisfacție și bucurie.

*Ana-Maria există în realitate. Grolsch Awakening vorbește despre oameni și creativitatea expr
Back Published 14 Aug 2013 Creativitate
0 comments
Choose a cover
Choose