Pe jos la Street Delivery

/ by Grolsch RO

Street Delivery crește. Și pe măsură ce crește, se reconfirmă efectul bulgărelui de zăpadă. Din ce în ce mai multe standuri și din ce în ce mai diverse. Paleta de opțiuni crește – din punct de vedere culinar- și la fel și line up-ul. Și oamenii frumoși, care iau mereu strada la pași mărunți. Mulți dintre ei par prea de-ai casei că să nu fi fost alături de Street Delivery de la început.

În spațiul experimentalist, vizavi de Anglicană, s-au întâmplat workshopuri de fotografie, de reciclare artistică și de percuție alternativă. Asta înseamnă că am aflat care e treaba cu gradienții și contrastele, ne-am dumirit în ceea ce privește utilizarea alternativă a sticlelor și can-urilor de Grolsch și am cântat la sticle alături de Electric Brother, care a folosit întregul spațiu ca pe interiorul unei tobe.

Asta e altă chestie specifică Street Delivery-ului. Orice obiect pare să poate fi folosit pentru altceva. O tigaie devine gong. Un tricou devine pânză. O stradă devine covor. Și tot așa, aproape la nesfârșit. Ce ne-a mai plăcut? Tatuajele celor de la Spunk, sculptatul în piatră și în văzul tuturor, standul vesel al lui Serebe, fotografiile pe lemn ale celor de la Wood be Nice și diverșii improvizanți care se iveau ici și colo cu câte un șiretlic de arătat lumii întregi.

97248a3348ccad02a184eb611df4f78c.jpg
Back Published 20 Jun 2013
0 comments

Conținut asemănător

Choose a cover
Choose