AMÂNAT - Wax Tailor LIVE Band, Cred Că Sunt Extraterestru LIVE Band, Power Pe Vinyl

/ by Grolsch RO

15 October 2016 // 22:00
@Terra events Hall

UPDATE : The Fresh – Wax Tailor este amânat din motive ce țin strict de artist, așa că pe 15 octombrie pregătim pentru voi un nou line-up: The FRESH – Cred Ca Sunt Extraterestru / GOLAN Live / Power Pe Vinil / Andreea Veder, tot la TERRA Events Hall. 

AFO și noul produs autohton de hip-hop Cred Ca Sunt Extraterestru urcă pe aceeași scenă cu proiectul nu-disco electro-armonios GOLAN în formulă LIVE. Seara debutează la ora 22:00 și e completată de selectorii urbani Power Pe Vinil și Andreea Veder. Detalii, aici.

Biletul costă 30 de lei. Biletele deja achiziționate la The Fresh – Wax Tailor pot fi returnate sau pot fi utilizate pe 15 octombrie, un bilet asigurând accesul a 2 persoane la evenimentul The Fresh – Cred Ca Sunt Extraterestru / GOLAN Live / Power Pe Vinil / Andreea Veder.
Pe 15 octombrie, The Fresh se întoarce din vacanță alături de Wax Tailor LIVE band.

Terra Events Hall găzduiește un spectacol incredibil ce face parte din turneul extins în care Wax Tailor desenează toată lumea prin muzica noului său album ”By Any Beats Necessary”. Pregătind terenul pentru al cincelea său material discografic, de pe care putem savura momentan doar deliciosul single ”I Had a Woman”, francezul vizionar ne invită într-o călătorie sonoră atemporală în care dansul face legea. 

Seara se deschide la ora 22:00 alături de talentalul turntablist local Power pe Vinyl și noul produs al scenei de hip-hop de la noi, Cred Că Sunt Extraterestru, în formație completă LIVE. Biletul costă 50 de lei și e disponibil în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro, Kompostor.ro și la H2O.

WAX TAILOR 
LAB'ORATOIRE Records 

Wax Tailor reprezintă una dintre cele mai proeminente personalități din lumea electro hip-hop și downtempo, fiind unul dintre ambasadorii de preț al trip-hop-ului franțuzesc, dar și al scenei internaționale.

Un artist independent prin excelență, Wax Tailor își încântă constant admiratorii cu stilul său muzical inconfundabil. Cu 4 albume de studio și 2 albume live la activ, peste 600 de apariții în 50 de țări, el atrage fani din lumea întreagă cu mixul său câștigător de hip-hop cinematic, soul și funk. 

Viitorul sună bine pentru Wax Tailor, care plănuiește în anul ce urmează un tur extins prin SUA, aflat sub o nouă umbrelă muzicală, ce combină influențe blues, rock și soul. Foarte implicat în creația sa, el transformă fiecare melodie creată într-o reală călătorie muzicală, istorică și cinematică.

LINE-UP:

Wax Tailor LIVE Band 
Cred Că Sunt Extraterestru LIVE Band
Power pe Vinyl 

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!


Back Published 04 Oct 2016
0 comments
Choose a cover
Choose