ANIVERSARE #4ENERGIEA: SĂRBĂTORIM CU MARATON SENZORIAL

/ by Grolsch RO

17 March 2016 // 20:00
@Energiea

Martie aduce surplus de sărbătoare în zona experimentalistă. Se aniversează Energiea, locul de întâlnire al creativilor. La 4 ani de întâmplări și momente care ne-au antrenat toate simțurile, avem o aniversare specială care mixează mai multe zone creative.

Avem multe momente frumoase petrecute în stabilimentul de informare și experiment urban, de la Guerrilive-uri cu cele mai bune trupe de alternative, până la propuneri vizuale avantgardiste. Papilele gustative ne mulțumesc de fiecare dată când foamea de cultură alternativă ne face să trecem pragul Energiea. Aici am descoperit trupe noi pe care apoi le-am ascultat “pe repeat”. Ne-am adunat să facem brainstorminguri. Ne-am lăsat călătoriți în povești și inspirați de oameni faini. Am tras cu urechea la colecții de viniluri ale invitaților și am pășit în sufrageria unor artiști pe care îi admiram. Aici s-a lăsat descoperit Grolsch Sound Experiment cu trei concerte speciale. Toate s-au petrecut în compania prietenilor, așa cum nu se poate mai bine. 

La 4 ani am tras linie: toate simțurile ne duc la Energiea. Marcăm sărbătoarea printr-un maraton senzorial – vizualurile nonconformiste ale lui Lucian Ionescu se mixează cu fundalul sonor asigurat de Soundopamine, Fjordisko și DJ Bully și cu mapare experimentalistă.

Au trecut 4 ani și Energiea a devenit locul preferat al experimentaliștilor. Pe 17 martie, Energiea aniversează 4 ani de experiențe pentru toate simțurile. E o seară de simțit, văzut, ascultat și gustat în compania prietenilor la binecunoscutul punct Brezoianu nr.4, dupa ora 20.00.

Lucrurile sunt povestite mai pe larg, aici: https://www.facebook.com/events/1588325514739383/

Punem senzorialul la treabă #4energiea.


Back Published 08 Mar 2016
0 comments
Choose a cover
Choose