The Fresh: GENERAL LEVY // FRAȚII GRIME // DEEPROOTS

Experiente / by Grolsch RO

6 November 2015 // 22:00
@TY EVENT HALL UNIREA (Piața Unirii nr.1)

The Fresh revine în forță pe 6 noiembrie cu General Levy, incredibilul pionier britanic al culturii jungle. General Levy transformă TY Event Hall în locul său de joacă, unde livrează cu viteza luminii rime geniale pe un ritm ce face publicul să explodeze în dans. Puternic împregnată de cultura ragga și aflată la punctul de întâlnire dintre jungle, hip-hop, funk și soul, prestația Generalului ne ghidează printr-o experiență unică în viață. Alături de muzicianul-legendă britanic, The Fresh aduce pe scenă noul proiect hip-hop underground cu rădăcini folclorice Frații Grimme, format din Vali Umbră și Power pe Vinil, precum și selectorul reggae-rap Deeproots. Porțile TY Event Hall se deschid începând cu ora 22:00, iar biletele sunt disponibile în avans, în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro, la magazinele H2O, URBN Supply CO, Ollie Gang Shop și u-man Pța Romană, la prețul de 20 de lei.

GENERAL LEVY (UK) 
X RAY RECORDS 

www.general-levy.com/
www.facebook.com/generalevy
www.myspace.com/generalevy
www.xrayproduction.com

General Levy, un veteran veritabil pe scena urban-progresivă britanică, s-a dezvoltat sub influența muzicii reggae și culturii africane în general. Grație fratelui său mai mare, pasionat de muzică, Paul Levy și-a consolidat o cultură muzicală masivă, încluzând felii consistente de ska, rock steady, jungle, garage, calypso, soul, hip-hop, drum’n’bass și reggae. De la o vârstă fragedă, a fost interesat să-și formeze propriul sound system, numit „Third Dimension”.

La doar 19 ani ai săi, General Levy cucerește publicul cu prospețimea și entuziasmul tineresc cu care livrează fiecare rimă sau piesă, atât solo, cât și cu brigada sa muzicală. Astfel, ajunge să obțină cu ușurință premii importante, ca „Cel mai bun album reggae”, „Cel mai bun single” cu piesa „Heat „, lansată la Fasion Records, care îl consacrează ca DJ, și „Cel mai bun MC”. După lansarea piesei „Incredible”, înregistrată cu M-Beat, nimic nu a mai fost la fel. Ascensiunea a fost brsucă pentru General, hitul ajungând în top 10 mondial și soundtrack-ul notorioasei comedii „Ali G Indahouse „.

  De la Garance Reggae Festival sau Summer Festival Jam la Reggae Sun Ska sau Realbeat Reggae Festival, General Levy a cucerit toate publicurile întâlnite cu prestațiile sale fascinante. Talentul incontestabil de MC, DJ, compozitor și producător relevă din colaborările de top cu DJ-ul jamaican de geniu Capleton, Sly & Robbie, Danakil și Desmond Dekker. 

La 20 de ani după succesul fulminant la nivel internațional, General Levy revine cu aceași abordare vizionară, alegând să se înconjoare de muzicieni cât mai originali, ca Balik (Danakil), Big Red (Raggasonic), Papa Style și Baldas, pentru produce o operă eclectică ce îmbină perfect funk, hip hop, jungle și reggae-roots.

LINEUP:

GENERAL LEVY 
FRAȚII GRIME
DEEPROOTS 

BILETE:

- 20 de lei -

Disponibile în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro, la magazinele URBN, Ollie Gang Shop, H2O și Uman – Pța Romană

DETALII:

DATA: Vineri, 6 noiembrie 2015
ORA: 22:00
LOCAȚIE: TY Event Hall, intrare prin parcare 
ADRESĂ: Piața Unirii nr.1 (în incinta magazinului Unirea, la etajul 1) 

LINK EVENIMENT FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/1702499313303695/

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!


Back Published 30 Oct 2015 Experiente
0 comments
Choose a cover
Choose