Mergem la CantaCuzino FREQUENCIES pentru BPM

Experiente / by Grolsch RO

28 August 2015 // 12:00 - 30 August 2015 // 12:00
@Castelul Cantacuzino, Bușteni

Dacă nu ați aflat încă, Bipiem (BPM Event Evolution) organizează, în perioada 28-30 August, primul și singurul festival cultural de muzică electronică din România de pe Valea Prahovei în acest an. Tehnologie, muzică și cultură, toate pe aceeași pagină. Unde mai pui că în același timp, în același loc, are loc o expoziție Salvador Dali. Decât să împuști doi iepuri deodată, mai bine tragi cu urechea la unul dintre ei și pe celălalt îl vezi în expoziție.

Pe cele 3 scene vor fi prezenți peste 30 de artişti internaţionali şi locali, care vor asigura turul muzical al castelului timp de trei zile în care nu vom ști când este zi și când este noapte. Ne ghidează Nick Warren, Guy Mantzur, My Favorite Robot, Nikko Izzo, Marc Poppcke, SoulButton, Cid Inc., Nick Devon, Darin Epsilon, Marcelo Vasami, Wannas, Disco Duro, Mahony, Mano, Bog, Punu, Alex & Mircea Babescu, Nocturno & Audiopulse, Victor Stancov, Marika, Alex Preda, Oscar, Marius Ene, Alex Pentu, Axel, Livia Andrei, Alexandru Jijan și mulți alții.

Pe scurt, ne vedem la CantaCuzino FREQUENCIES. Organizatorii au făcut rost de muzică bună, pofta de munte nu ne lasă niciodată în pace, iar câteva exponate Salvador Dali sunt tot ce ne dorim ca să încheiem în forță vara lui 2015.

Detalii complete despre accesul la eveniment și organizare sunt disponibile pe site-ul http://www.canta-cuzino.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului, http://www.facebook.com/CantacuzinoFrequencies.


Back Published 17 Aug 2015 Experiente
0 comments
Choose a cover
Choose