COLOR - 6th year anniversary

Experiente / by Grolsch RO

31 March 2017 // 22:00
@TERRA EVENTS HALL

COLOR aniversează 6 ani de petreceri-experiență alături de toți prietenii, pe muzica lui Marshall Jefferson aka ”the Godfather of house music”, aflat în premieră la București.

Sărbătorim împreună 6 ani plini de dans la Terra Events Hall, care devine loc de joacă pentru ritmurile fruște generate de maestrul Chicago House Marshall Jefferson. Aniversarea îi mai are ca invitați pe misteriosul Personne, selectorul urban Oktopus și, pentru prima oara la COLOR, pe Odotte, trio-ul de DJi care deschid seara.

MARSHALL JEFFERSON (Chicago, USA)

Trax / Open House / Soap

Orice poveste despre originile muzicii House are invariabil același personaj principal. Este vorba de titanul Marshall Jefferson. Născut și crescut în Chicago, promotorul House de categorie grea se face responsabil de o vastă contribuție în dezvoltarea tuturor stilurilor de muzică din sfera electronica, de la Deep House la Acid House, Techno și Ghetto House. Creator al piesei de rezistență ”Move Your Body”, Jefferson a influențat colosal tot ce asociem azi cu muzica dance, inspirând în același timp zei ai muzicii ca Lil Louis, Frankie Knuckles, Larry Heard, precum și majoritatea DJ-ilor și producătorilor din universul House contemporan.

Un real deschizător de drumuri, Jefferson are la activ premiere impresionante, de la prima înregistrare de pian pe un album House, în 1986, sau prima producție Acid-house "Acid Tracks" pentru Phuture cu un sintetizator TB303, la primul turneu House din Europa, în 1987. Un împătimit al sound-ului fin și organic, Marshall Jefferson își consolidează statutul de inovator dezvoltând producții într-o direcție mai senzuală, ce a format geneza stilului Deep House, fără de care e aproape imposibil să ne imaginăm muzica de azi.

Accesul e liber și se face DOAR pe baza cardului COLOR.

Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 persoane venite simultan.

Aplicația pentru card se face la contact@coloring.ro, în limita cardurilor disponibile.


LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/775510962614865/


ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!


Back Published 21 Mar 2017 Experiente
0 comments
Choose a cover
Choose