JOHN TALABOT // ADA KALEH // MISS I // GIUSER

Experiente / by Grolsch RO

9 December 2016 // 22:00
@CLUB GUESTHOUSE

COLOR încheie anul 2016 pe 9 decembrie alături de John Talabot.

Club Guesthouse devine spațiul de desfășurare pentru strategia expansivă a producătorului house John Talabot, care hipnotizează pașii de dans spre eliberare absolută. Alături de el, urcă la pupitru producătorul local învăluit de mister insular Ada Kaleh, talentata Ioana aka Miss I și veteranul petrecerilor COLOR Giuser.


JOHN TALABOT

www.twitter.com/JohnTalabot
https://soundcloud.com/john-talabot
https://www.facebook.com/JohnTalabot.JT/


John Talabot, una dintre cele mai relevante revelații ale ultimilor ani în sfera underground, a devenit ușor-ușor un tezaur spaniol pe scena electronică internațională. De la complet anonimat la pionier sonor de calitate indubitabilă, John Talabot a cucerit inimi și ringuri de dans imense cu piesele sale pline de viață și de un house expansiv absolut irezistibil.


Locul de întâlnire dintre stilul specific lui Moodymann, muzica lui J Dilla, Chicago house, muzica Disco și Soul de origine nordică devine locul nașterii pentru muzica organică de o melodicitate intrinsecă produsă de John Talabot. Nu degeaba albumul lui de debut "Fin", lansat la Permanent Vacation, este unul dintre cele mai bune albume ale anului 2012.

LINE-UP

 JOHN TALABOT
 ADA KALEH
 MISS I GIUSER 


Back Published 06 Dec 2016 Experiente
0 comments
Choose a cover
Choose